Teakhaus Snijplank "Butcher Block" Met Sapgoot TE010286

Teakhaus Snijplank "Butcher Block" Met Sapgoot TE010286
Teakhaus Snijplank "Butcher Block" Met Sapgoot TE010286 Teakhaus Snijplank "Butcher Block" Met Sapgoot TE010286 Teakhaus Snijplank "Butcher Block" Met Sapgoot TE010286 Teakhaus Snijplank "Butcher Block" Met Sapgoot TE010286
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model TE010286

Ook beschikbaar in

Een goede robuuste houten snijplank uit "The Butcher Block Collection" van Teakhaus by Proteak is één van die items die in je keuken niet mag ontbreken. De snijplank gebruik je dagelijks bij het snijden van de groenten, kruiden, brood, fruit, vlees en vis. Deze snijplanken van duurzaam hout hebben een FSC-gecertificeerd keurmerk en dat maakt het snijden van de ingrediënten nog leuker. 

Snijplank "Butcher Block" met sapgoot is een stoere teakhouten broodplank. Teak is bekend om zijn duurzaamheid. Het natuurlijke hoge oliegehalte in het hout beschermt je snijplank tegen slijtage en scheuren.

Een handige plank die zowel als snijplank, serveerplank of als broodplank te gebruiken is. Door de dikte is de snijplank ook zeer geschikt als hakblok!

 

Productdetails Teakhaus Snijplank Butcher Block:

Materiaal: FSC-gecertificeerd teakhout 

Lengte: 40cm

Breedte/diepte: 30cm

Hoogte: 5cm

Gewicht: 4,5 Kg

Bijzonderheden: met handvat en sapgoot