Teakhaus Snijplank Rechthoek "Marine" Met Sapgeul TSRM

Teakhaus Snijplank Rechthoek "Marine" Met Sapgeul TSRM
Teakhaus Snijplank Rechthoek "Marine" Met Sapgeul TSRM Teakhaus Snijplank Rechthoek "Marine" Met Sapgeul TSRM
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model TSRM

Ook beschikbaar in

Een goede houten snijplank uit "The Marine Collection" van Teakhaus by Proteak is één van die items die in je keuken niet mag ontbreken. De snijplank gebruik je dagelijks bij het snijden van de groenten, kruiden, brood, fruit, vlees en vis. Deze snijplanken van duurzaam hout hebben een FSC-gecertificeerd keurmerk en dat maakt het snijden van de ingrediënten nog leuker. 

Snijplank "Marine" is een stijlvolle teakhouten plank met sapgeul, die net even iets mooier is vormgegeven dan de meeste snijplanken. Teak is bekend om zijn duurzaamheid. Het natuurlijke hoge oliegehalte in het hout beschermt je snijplank tegen slijtage en scheuren.

Met deze houten plank van Teakhaus zet je een plaatje op tafel. Een handige plank die zowel als snijplank, serveerplank of als broodplank te gebruiken is. Gebruik hem ook eens als serveerplateau want deze plank mag gezien worden!

 

Productdetails Teakhaus Snijplank Marine:

Materiaal: FSC-gecertificeerd teakhout

Breedte/diepte: 30cm x Lengte: 40cm

Breedte/diepte: 35cm x Lengte: 45cm

Hoogte: 1,9cm

Gewicht: 1,36 Kg en 1,59 Kg

Bijzonderheden: met duimgreep en sapgeul