Metalbird Kolibrie Kolibrie

Metalbird Kolibrie Kolibrie
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Kolibrie
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

De Kolibrie heeft een lange snavel, waarmee hij in de kroonbuis van de bloem kan komen. Om bij het nectar te raken moet hij zijn tong uitrollen, hierdoor kan hij bij nectar komen waar zelfs insecten niet bij kunnen. De Kolibrie kan door de zeer snelle vleugleslag, 15 tot 80 slagen per seconde, in de lucht stil blijven hangen en als enige vogel ook achteruit vliegen.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Kolibrie:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 20cm

Hoogte: 14cm