Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW

Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW
Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui 6 "Smart Garden" Wit SOW Plantui Smart Garden - Dancing Pok Choy
€ 245,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model SOW
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Ook beschikbaar in

Plantui 6 "Smart Garden" wit is een groene beleving van je eigen kruidentuin in huis, boeiend om naar te kijken en lekker om van te eten. Met deze Smart Garden kan je het hele jaar door de fijnste kruiden, salades en eetbare viooltjes kweken met Led-verlichting. Kortom de Plantui Smart Garden is een echte "musthave" voor de kookliefhebber met een passie voor puur en smaakvol eten.

Het apparaat pompt heel zacht 1-8 keer per dag water naar de wortels, afhankelijk van de groeifase. De rest van de tijd is hij muisstil. De Smart Garden heeft een aangenaam licht en een instelbaar dagritme, met een slaapmodus van 8 uur waarmee de lampen en pompen worden uitgeschakeld. De led-lampjes zorgen ervoor dat de plantjes onder de beste omstandigheden kunnen groeien.

Het licht van de Smart Garden is vergelijkbaar met het zonlicht in de zomer, hierdoor krijgen de planten een intense en volle smaak. Het zeer lage stroomverbruik en de pure voedingsstoffen zorgen ervoor dat de planten het hele jaar groeien op een 100% biologische en duurzame manier.

De Plantui 6 Smart Garden heeft ruimte voor 6 capsules waarin je de planten kunt laten groeien. Door middel van de bijgeleverde “Height Blocks” oftewel hoogte blokken is de Plantui gemakkelijk in hoogte te verstellen zodat de planten alle ruimte hebben om verder te groeien. Plantui zorgt voor een nieuwe manier van tuinieren in je huis. Biologisch, geen aarde, geen insecten, geen bacteriën, schoon groeiproces en een zuivere voeding.

Productdetails:

Materiaal: kunststof

Kleur: wit

Diameter: Ø29cm

Hoogte: (variabel): 21 - 29 - 37cm

Planthouders: 6

Verlichting: 18 high-end led-lampjes geoptimaliseerd voor fotosynthese

Waterpomp: ja

Slaapstand: 8 uur

Vakantiemodus functie: ja

Height Blocks: 2 blokken voor het verstellen van de hoogte

Stroomvoorziening: 12 volt

Verbruik: 0,1kWh per dag