Skagerak "Cutter" Kapstok Cutter kapstok

Skagerak "Cutter" Kapstok Cutter kapstok
Skagerak "Cutter" Kapstok Cutter kapstok Skagerak "Cutter" Kapstok Cutter kapstok Skagerak "Cutter" Kapstok Cutter kapstok
€ 575,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Cutter kapstok
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 3-10 werkdagen

Ook beschikbaar in

De ontwerper Niels Hvass richt zijn ontwerpen op strakke, eenvoudige lijnen en dit heeft geresulteerd in een eerlijk en elegant design. De serie begon met de prachtige Cutter bank en is sindsdien uitgegroeid tot een compleet assortiment.

De prachtige eenvoud van de collectie heeft bewezen dat deze producten hun plek hebben gevonden in de tuin, gang, keuken, en badkamer.

Op de hoedenplank kan een kleine Cutter Box worden geplaatst waarin u handschoenen en sjaals bewaard.

 

Productdetails Cutter Kapstok:

Materiaal: FSC gecertificeerd mix Eikenhout / Teakhout 

Lengte: 123cm

Diepte: 38cm

Hoogte: 14cm

Ontwerper: Niels Hvas

Skagerak staat voor hedendaags Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie woonaccessoires kenmerkt zich door warme, estetische vormen en lijnen. Dit geeft de accessoires een tijdloos en duurzame uitstraling; ze zijn qua materiaal én vormgeving gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie vernieuwende producten bevat, maar inmiddels ook echte klassiekers kent. Prachtige bankjes, krukjes, exlcusieve kapstokken en diverse soorten opbergers zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woonaccessoires. 

Skagerak staat voor een verantwoorde productie en goede werkomstandigheden.