Skagerak Wandkapstok "Poly Coat Rack" Eikenhout poly coat rack

Skagerak Wandkapstok "Poly Coat Rack" Eikenhout poly coat rack
Skagerak Wandkapstok "Poly Coat Rack" Eikenhout poly coat rack Skagerak Wandkapstok "Poly Coat Rack" Eikenhout poly coat rack
€ 199,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model poly coat rack
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 3-10 werkdagen

Wil je graag een unieke kapstok in je hal of entree? Wandkapstok Poly Coat Rack is een kapstok met zeven armen, waarvan er drie zijn gekoppeld aan de muur. De design kapstok is ook leeg een soort sculptuur en dus een verfraaiing voor je interieur. De kapstok is gemaakt van eikenhout en leverbaar in naturel eiken, okergeel en donkerblauw.

 

Productdetails Wandkapstok Poly Coat Rack:

Materiaal: FSC gecertificeerd eikenhout

Kleuren: eikenhout, okergeel en donkerblauw

Lengte: 31,5 cm

Breedte/diepte: 37 cm

Hoogte: 33,5 cm

Ontwerper: Vibeke Fonnesberg

Skagerak staat voor hedendaags Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie woonaccessoires kenmerkt zich door warme, estetische vormen en lijnen. Dit geeft de accessoires een tijdloos en duurzame uitstraling; ze zijn qua materiaal én vormgeving gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie vernieuwende producten bevat, maar inmiddels ook echte klassiekers kent. Prachtige bankjes, krukjes, exlcusieve kapstokken en diverse soorten opbergers zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woonaccessoires. 

Skagerak staat voor een verantwoorde productie en goede werkomstandigheden.