Buitenlamp Beton "Southbank" LAPC02

Buitenlamp Beton "Southbank" LAPC02
Buitenlamp Beton "Southbank" LAPC02 Buitenlamp Beton "Southbank" LAPC02
€ 69,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model LAPC02
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

Door het verfijnde ontwerp en z'n industriële look past deze buitenlamp van beton "Southbank" in elke buitenruimte van  elke soort woning, karakteristiek en landelijke gelegen of een hypermoderne stadswoning. De wandlamp voor buiten is vernoemd naar het iconische Southbank Centre in Londen en is vervaardigd in polymeerbeton. Dit maakt de betonnen buitenlamp een tikkeltje stoer maar ook zacht en warm.

Het mooie van het gebruik van beton is dat iedere buitenlamp andere kleurmarkeringen kan hebben. Geen één betonnen wandlamp zal hierdoor hetzelfde zijn en hierdoor heb je altijd een uniek exemplaar!

De "Southbank" betonnen buitenlamp maakt deel uit van een serie wandlampen bestaande uit: buitenlamp beton "Southbank", wandlamp buiten beton "Southbank" en de up down light buiten beton "Southbank".

 

Productdetails Buitenlamp Beton Southbank:

Materiaal: polymeerbeton

Weerbestendig: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer

Fitting & Wattage: E27 / LED 10W 

Hoogte: 25cm

Uitsprong: 15cm

Doorsnee glaskolf: Ø 10cm

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk. Vanwege het natuurlijke materiaal kunnen tinten/ kleuren afwijken van de getoonde afbeeldingen van de buitenlamp.  LED gloeilamp is niet inbegrepen, kan apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP23.