Nieuw
PRE-ORDER
Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel DMJU05 PRE-ORDER
Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel DMJU05 PRE-ORDER Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel DMJU05 PRE-ORDER Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel DMJU05 PRE-ORDER Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel DMJU05 PRE-ORDER

Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel DMJU05 PRE-ORDER

€ 69,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: PRE-ORDER, leverbaar vanaf medio december 2021

Maak uw bestelling compleet

Omschrijving

Deze jute deurmat dubbele deur in naturel is iets zachter dan de, vaak standaard gekozen, deurmat van kokos. Daarnaast is het formaat van de deurmat 125 cm perfect om neer te leggen in huis voor een dubbele deur, bijvoorbeeld de openslaande, dubbele deuren naar je tuin of terras. De dubbele deurmat heeft een eenvoudig, tijdloos ontwerp en is alleen voor gebruik binnenshuis. De deurmat groot is niet alleen om te gebruiken, de deurmat gevlochten touw voegt tegelijk warmte en sfeer toe aan een houten en/of betegelde vloer. De droogloop deurmat is overal in huis te gebruiken, denk aan je entree of hal, je woonkamer maar ook voor op je slaapkamer, in je keuken of voor in de serre.

Verkrijgbaar in twee kleuren; naturel en zwart.

Productdetails Jute Deurmat Dubbele Deur Naturel:

  • Materiaal: jute
  • Kleur: naturel
  • Lengte: 125 cm
  • Breedte/diepte: 55 cm
  • Hoogte: 2 cm
  • Reinigen: stofzuigen

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis, kan niet worden gewassen omdat anders de natuurlijke vezels uiteenvallen bij overtollig vocht. Het betreft een deurmat zonder rubber onderkant.