Garantia Regenton Met Plantenbak "Color" Tomato / Tomaatrood 350 Liter 487102C

Garantia Regenton Met Plantenbak "Color" Tomato / Tomaatrood 350 Liter 487102C
Garantia Regenton Met Plantenbak "Color" Tomato / Tomaatrood 350 Liter 487102C Garantia Regenton Met Plantenbak "Color" Tomato / Tomaatrood 350 Liter 487102C
€ 579,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 487102C
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar in

Een zeer moderne regenton en plantenbak in één van hoogwaardig PE kunststof en voorzien van een kleurvaste hoogglanslak in tomaatrood, is een aanwinst voor je moderne tuin! De binnenbak is uitneembaar waardoor makkelijk aan te planten en schoon te maken. Deze prachtige vaas heeft de kraan op de juiste hoogte zodat je er makkelijk een gieter of emmer onder kunt plaatsen. Met een inhoud van 350 liter heb je een watervoorziening om gedurende de droge periodes je tuin te kunnen bewateren. Het overtollig regenwater in de plantenbak wordt door een filtermat afgevoerd de regenton in.

Je kunt deze ton gemakkelijk aansluiten met een vulautomaat, dit is vooral handig als je regenpijp aangesloten is op het riool. Als de regenpijp niet doorloopt na de regenton, dan is het verstandig om te kiezen voor een vulbuis. Indien je met een vulbuis werkt kun je het overtollige regenwater laten wegstromen door middel van een overloopset.

Garantia regenton "Color" met plantenbak 2 in 1, is een zeer moderne bloembak in een frisse kleur. Verkrijgbaar in de kleuren: lavendelblauw, lemon / citroengeel, cassis / fuchsia en apple / appelgroen.

 

Productdetails Garantia Regenton Met Plantenbak:

Materiaal: hoogwaardig dikwandig PE kunststof, UV en weerbestendig

Kleur: tomato / tomaatrood

Aftapkraan: verchroomd

Inhoud: 350 liter

Doorsnee: Ø 62 cm

Hoogte: 150 cm

Gewicht: 15 Kg

Wintervast: kraan open laten staan, het rest water mag in de ton blijven staan.

Bijzonderheden: naadloos (geen kans op scheuren)