Metalbird Kookaburra MBK

Metalbird Kookaburra MBK
Metalbird Kookaburra MBK
€ 37,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model MBK
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

De Nieuw Zeelandse Kookaburra staat ook bekend als de lachvogel, vanwege zijn op een menselijke lach lijkende roep. Het is de grooste ijsvogel, hij kan bijna een halve meter groot worden en je komt hem tegen in het bos of het park. Anders dan de meeste andere ijsvogels jaagt de Kookaburra op landdieren zoals: reptielen, insecten, slakken, kleine vogels en kikkers. Vanaf een tak die dient als uitkijkpost stort hij zich omlaag op zijn prooi.

De Kookaburra (Dacelo Novaeguinease) komt voor in Australië, Tasmanië en Nieuw Zeeland maar met de komt van Metalbird is hij ook in de Nederlandse en Belgische tuinen en balkons te vinden.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Kookaburra:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 20cm

Hoogte: 17cm