Metalbird Magpie Magpie

Metalbird Magpie Magpie
€ 37,30 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Magpie
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

Magpie is het Australische familielid van onze Nederlandse ekster. Eksters zijn intelligente vogels met een fascinerende leefwijze. Ook staan ze erom bekend glimmende voorwerpen te stelen en naar het nest te brengen. Dit gedrag komt voort uit de onverzadigbare nieuwgierigheid van eksters; alles dat er 'anders' uitziet, wordt onderzocht en eventueel begraven onder enkele bladerenvoor later gebruik.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Magpie:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 20cm

Hoogte: 21cm