Metalbird Ekster MBE

Metalbird Ekster MBE
Metalbird Ekster MBE
€ 37,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model MBE
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

De Ekster is een luidruchtig en nieuwsgierig type. Je zal weten dat hij er is, deze volle neef van de kraai. Hij klappert met zijn vleugels en laat van zich horen. Zijn Latijnsenaam is Pica Pica, en pikken doet de ekster naar alles in zijn omgeving. Meestal is hij daarbij op zoek naar voedsel. Het is een alleseter, die er niet voor schuwt om kleine vogels op te eten.

Met zijn opvallende zwart-witte verenkleed is de ekster één van de gemakkelijkste te herkennen vogels. Deze intelligente vogel bouwt zijn grote nest meestal in een boom, maar er zijn ook nesten gevonden in het struikgewas en zelfs op vensterbanken. Eksters vormen levenslange broedparen, net als de kauw, en ze vormen met de uitgevlogen jongen nog een tijd een gezin.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Ekster:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 20cm

Hoogte: 29cm