Fiberclay Plantenbakken Coates Set 3 Stuks CTPL01 - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK

€ 249,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: OP VOORRAAD, ALLEEN AF TE HALEN, OP AFSPRAAK

Omschrijving

Door de combinatie van vloeiende rondingen en horizontale lijnen zijn deze Fiberclay plantenbakken Coates, set van 3, bij uitstek geschikt voor op het terras, balkon of in een stadstuin. Maar de ronde bloempotten doen het ook goed in een landelijk gelegen tuin. De plantenbakken zijn elegant te noemen en daarnaast tijdloos en duurzaam. De bloempotten zijn weerbestendig en tevens vorst- en hittebestendig, wat betekent dat je de set zelfs in de winter nog mooi kunt vullen met winterse bloeiers. De plantenbakken zijn een set van 3 stuks met allen een andere maat. De bloembakken grijs zijn handgemaakt en kunnen hierdoor in gewicht variëren. Door de natuurlijke kleur van het materiaal kunnen ook de tinten en markeringen per pot variëren.

Ik zie de plantenbakken al helemaal voor me, ze zijn prachtig bij elkaar met hoge siergrassen erin bijvoorbeeld, mooi kan soms zo eenvoudig zijn!

Productdetails Fiberclay Plantenbakken Coates Set 3 Stuks:

  • Materiaal: fiberclay light cement (50% magnesia - 35% magnesium chloride en 15% fibreglass)
  • Kleur: grijs
  • Small: doorsnee 26,5 cm x hoogte 18 cm - inhoud 6,5 liter
  • Medium: doorsnee 39,5 cm x hoogte 27 cm - inhoud 24 liter
  • Large: doorsnee 53,5 cm x hoogte 37 cm - inhoud 61 liter
  • Vorstbestendig: - 20º

Bijzonderheden: de handgemaakte fiberclay plantenbakken zijn voorzien van een drainagegat. De plantenbakken zijn vorstbestendig tot -20 graden en hittebestendig tot 40 graden. De plantenbakken zijn alleen als set leverbaar. LET OP: De plantenbakken zijn alleen op afspraak af te halen bij onze warehouse partner in Alphen aan den Rijn. In verband met de kwetsbaarheid worden de plantenbakken niet opgestuurd.