Driehoek Plantenbak Buiten Hout PIPE17

€ 129,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 10-15 werkdagen

Omschrijving

Deze driehoek plantenbak buiten is weer eens iets anders dan alle "recht toe", "recht aan" vormen. Heb je een saaie hoek in je tuin, op je terras of balkon, wat nog wel wat "groen" leven kan gebruiken? Dan komt deze opstapelbare plantenbak vast goed van pas. Doordat de plantenbak in hoogte uit te breiden is, is deze geheel naar eigen wens en beschikbare buitenruimte samen te stellen. Leuk om je eigen kruidentuintje in je te beginnen, maar ook een hoekje vol met gekleurde bloemen, zoals viooltjes, lavendel of verschillende heideplanten staat gezellig!

Maak een leuke combinatie van meerdere, vormen plantenbakken waardoor je een totaal plaatje creëert. Denk hierbij aan deze driehoek plantenbak voor je kruiden in combinatie met een vierkante plantenbak voor je groenten en een rechthoekige plantenbak voor alle bloeiers. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Naast het opstapelbare effect is er door middel van het plaatsen van een houten plank tussen twee plantenbakken in, een zitplek c.q. tuinbank te creëren. Hoe leuk?

Productdetails Driehoek Plantenbak Buiten Hout:

  • Materiaal: Scandinavisch sparrenhout FSC Mix 70% druk geïmpregneerd en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: onbehandeld
  • Lengte: 140 cm
  • Breedte/diepte: 140 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Gronddoek: Fibertex-geotextiel
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.