Lage Rechthoekige Plantenbak Buiten Hout PIPE30

€ 89,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 10-15 werkdagen

Omschrijving

Met deze lage rechthoekige plantenbak buiten creëer je gemakkelijk een mooie planten border vol met bijvoorbeeld siergrassen, heesters, rozen of hortensia's. En wat dacht je van een border met bloembollen of met allerlei soorten bloemen door elkaar heen, een soort wilde tuin. Zo naast je tuinset of tuinbank is het toch wel erg fijn om direct tegen een mooi stukje kleur aan te kunnen kijken toch?! De opstapelbare plantenbak is niet alleen te gebruiken voor planten en bloemen, ook een moestuin en/of kruidentuin is hier goed mee te beginnen. Denk aan een moestuin plantenbak vol met eigen groenten zoals sla, radijs, courgette, etc. En nog leuker, wissel het af met verse kruiden zoals basilicum, rozemarijn en munt. 

Doordat de plantenbakken in meerdere vormen verkrijgbaar zijn creëer je snel uniformiteit in je tuin of op je terras, met een speels effect. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van deze lage rechthoekige plantenbak voor je groenten en kruiden in combinatie met de hogere rechthoekige plantenbak voor vaste planten en bloemen. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Naast het opstapelbare effect is er door middel van het plaatsen van een houten plank tussen twee plantenbakken in, een zitplek c.q. tuinbank te creëren. Hoe leuk?

Productdetails Lage Rechthoekige Plantenbak Buiten Hout:

  • Materiaal: drukgeïmpregneerd naaldhout FSC Mix 70% en thermisch verzinkt staal.
  • Kleur: onbehandeld
  • Lengte: 140 cm
  • Breedte/diepte: 80 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Gronddoek: Fibertex-geotextiel
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.