Plantenbak Met Bank lariks PIPE14L

Plantenbak Met Bank lariks PIPE14L
Plantenbak Met Bank lariks PIPE14L Plantenbak Met Bank lariks PIPE14L
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model PIPE14L

Ook beschikbaar in

Dit is de perfect combinatie, plantenbakken met een houten bankje, of tuinbankje tussenin! Heel fijn om echt even te kunnen genieten van je eigen planten- en bloementuin, op de tuinbank met een kopje thee, in het zonnetje. De opstapelbare plantenbakken zijn naar hartelust te verhogen en te vullen met vaste planten, bloemen of begin een eigen moestuin. Combineren is uiteraard ook mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld de lage plantenbak voor je moestuin en/of kruidentuin en de hoge bloembak  voor je vaste planten en bloemen, zoals siergrassen, hortensia's en/of lavendel. Een plantenbak vol gekleurde viooltjes is ook leuk!

Doordat alle plantenbakken uit deze serie in meerdere vormen verkrijgbaar zijn, creëer je snel een mooi geheel in je tuin of op je terras. De plantenbakken zijn ook nog verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. 

 

Productdetails Plantenbak Met Bank Lariks:

Materiaal: onbehandeld larikshout en thermisch verzinkt staal.

Kleur: naturel

Vierkante plantenbak: lengte 140 cm x breedte/diepte 140 cm x hoogte 73 cm

Rechthoekige plantenbak: lengte 140 cm x breedte/diepte 80 cm x hoogte 36 cm

Bank: lengte 60 cm

Gronddoek: Fibertex-geotextiel

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.