Plantensteun Rond "Barrington" 3 Stuks BSME07

Plantensteun Rond "Barrington" 3 Stuks BSME07
Plantensteun Rond "Barrington" 3 Stuks BSME07 Plantensteun Rond "Barrington" 3 Stuks BSME07 Plantensteun Rond "Barrington" 3 Stuks BSME07
€ 47,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model BSME07
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Zet deze ronde plantensteunen Barrington in je tuin en je planten en bloemen worden direct gestimuleerd om te groeien zoals het zou moeten. De plantensteun rond is ideaal voor de hortensia annabelle. Ook de pluimhorentesia heeft baat bij de ondersteuning van deze plant support. Het ontwerp bestaat uit een lange paal die naadloos overgaat in een ronde hoepel, dit is perfect om te voorkomen dat bloemen en planten gaan hangen. De metalen plantensteunen zijn niet alleen heel functioneel, ze zijn ook sierlijk om te zien en passen perfect in iedere tuin.

De plantensteunen rond, 3 stuks, zijn gemaakt van ruw metaal en zijn ontworpen om te roesten. Hierdoor worden de plantgeleiders snel één met je tuin!

Barrington is een serie plantengeleiders welke ook mooi samen te combineren zijn!

 

Productdetails Plantensteun Rond Barrington 3 Stuks:

Materiaal: ruw metaal

Doorsnee: 35 cm

Hoogte: 100 cm

Dikte: 8 mm

Bijzonderheden: ontworpen om te roesten zodra je de plantensteun rond in de tuin plaatst en houd er rekening mee dat de Barrington plantgeleiders al zichtbaar natuurlijk roest kunnen hebben bij aanvang.