Driehoek 6,00 x 6,00 x 6,00 meter Triangle 6,00

€ 159,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Omschrijving

Met deze Shadesail schaduwdoeken driehoek gelijkzijdig kies je voor optimale zonwering. Daar waar een parasol soms een sta in de weg kan zijn, geeft dit Shadesail zonnezeil je de ultieme vrijheid om je tuin, terras of balkon zo in te delen zoals jij dat wilt en daarnaast te genieten van een heerlijk schaduwrijk plekje. De schaduwdoeken zijn gemaakt van sterk HDPE geweven doek. Bevestig het doek eenvoudig boven je loungeset of tuinset en geniet van een heerlijk koele plek. De doeken zijn eenvoudig te installeren, hebben een trendy uitstraling en bieden voor 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Een schaduwdoek wordt gemeten van bevestigingspunt naar bevestigingspunt. Let op alle zijden van een kwaliteit schaduwdoek zijn hol(conclaaf) uitgesneden u verliest hierdoor ongeveer 20cm in het midden van iedere zijde.

De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in een schaduwdoek driehoek, schaduwdoek driehoek 90 graden en schaduwdoek vierkant. In de volgende afmetingen: Schaduwdoek driehoek 3.60x3.60x3.60, schaduwdoek driehoek 5x5x5 en schaduwdoek driehoek 6x6x6 meter. Schaduwdoek driehoek 90 graden 4x4x5.70  en schaduwdoek driehoek 90 graden 5x5x7.10 meter. Schaduwdoek 360 x 360 vierkant en schaduwdoek 5 x 5 vierkant.

De beschikbare kleuren; schaduwdoek gebroken wit, schaduwdoek zand, donkergrijs en bruin/ zwart.

Productdetails Shadesail shaduwdoek driehoek:

  • Materiaal: HDPE geweven doek filtert het zonlicht
  • Weefselgewicht: 285 gr/m2
  • Kleuren: bruin/ zwart, donkergrijs, zand en gebroken wit

Bijzonderheden: waterdoorlatend, licht doorschijnend, UV-bestendig, eenvoudig te reinigen en schimmelwerend