Wildlife Garden Nestkastje = Voederhuisje "Villan" Multiholk Geel WG104

Wildlife Garden Nestkastje = Voederhuisje "Villan" Multiholk Geel WG104
Wildlife Garden Nestkastje = Voederhuisje "Villan" Multiholk Geel WG104 Wildlife Garden Nestkastje = Voederhuisje "Villan" Multiholk Geel WG104
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model WG104

Ook beschikbaar in

Vrolijk de tuin op met de Multiholk "Villan" een nestkastje = voederhuisje van Wildlife Garden. Dit decoratieve vogelhuisje ziet eruit als een karakteristieke houten Zweedse woning in een vrolijke kleur, compleet met een schoorsteen, deuren en ramen. Wij hebben al eens vaker vogelhuisjes gezien! Zweedse vogelhuisjes zijn ontzettend leuk!

Als voederhuisje:

De Multiholk® bevat een 2-liter reservoir voor vogelzaad. Dit maakt de Multiholk® tot een druk bezochte voederplaats van diverse vogels. De ronde invliegopening kan afgesloten worden op het moment dat de Multiholk® als voederhuisje dienst doet. Het voederhuisje is een veilige voederplek voor kleine vogels omdat de afmetingen dusdanig zijn dat grotere vogels er niet op kunnen landen.

Als nestkastje:

De ronde invliegopening is groot genoeg voor alle vogels ter grootte van een koolmees of kleiner. De ingang is gemaakt van hardhout en biedt zo bescherming tegen spechten. De binnenkant van de Multiholk® is voorzien van kleine inkepingen die de jonge vogeltjes voldoende houvast bieden om het nest te verlaten als het zover is. Het huisje is voorzien van voldoende ventilatie om een aangenaam klimaat tijdens warme dagen te waarborgen.

 

Productdetails Wildlife Garden Voederhuisje = Nestkastje Villan:

Materiaal: larikshout 

Kleur: geel

Afmetingen: 18,4 x 19,4 x 24,7 cm

Voedselcontainer: 2 liter