ARS Buxusschaar Rood-Grijs ARSK-1100

ARS Buxusschaar Rood-Grijs ARSK-1100
€ 115,00 € 57,50
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ARSK-1100
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

ARS staat al jarenlang bekend als het meest exclusieve en hoogwaardige snoeigereedschap, voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig staal blinkt ARS uit met haar kwaliteit. 

Staal kwaliteit:

ARS heeft samen met diverse staalfabrikanten het meest geschikte staal ontwikkeld voor haar producten. Het staal moet voldoen aan de hoge standaard van ARS, die boven de standaard van de JIS (Japan Industrial Standard) ligt.

Hard verchroomd: 

Deze methode biedt een hoge hardheid, roestvastheid, scherpe looks en superieure duurzaamheid. Het gladde oppervlak voorkomt tevens dat sappen blijven plakken aan de bladen, waardoor maximale prestatie van uw ARS gereedschap wordt gewaarborgd.

Deze lange buxusschaar is super licht, ergonomisch en speciaal ontworpen voor het snoeien van heggen. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar. 

De hard verchroomde, dubbel geslepen en vervangbare snijbladen zorgen voor een optimaal resultaat. Deze vernieuwde ultra lichtgewicht buxusschaar met ergonomische handgrepen biedt u het maximale comfort.

Specificaties:

Afmeting: 750mm

Gewicht: 760 gram