Bacsac Plantenzak "Bacsquare 9" Geotextiel BS09

Bacsac Plantenzak "Bacsquare 9" Geotextiel  BS09
Bacsac Plantenzak "Bacsquare 9" Geotextiel  BS09
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model BS09

Ook beschikbaar in

BACSAC® plantenzak, het trendy alternatief voor de bloempot.

BACSAC® is een bloemen- en plantenzak, draagbaar, opvouwbaar, soepel en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten (van 10 liter tot 550 liter). Een uniek product voor balkon, terras en natuurlijk de tuin. Het verplaatsen of vervoeren van planten en ander groen is met de BACSAC® een fluitje van een cent, veel lichter dan bv een plantenbak of grote bloempot.

BACSAC® is gemaakt van geweven (buitenkant) en geperst (binnenkant) ‘geotextil fabric’, 100% recyclebaar en behoudt de natuurlijke balans tussen lucht, aarde en water. BACSAC® is vorst en uv-bestendig en past in iedere omgeving. Plantenzakken zijn makkelijk op te bergen en nemen in tegenstelling tot een bloempot weinig ruimte in beslag. Kortom met BACSAC® heb je natuur in een tas.

Bacsac Bacsquare 9 is een unieke plantzenzak van geotextiel met negen vakken voor je eigen moestuin, kruidentuin en/of bloementuin.

 

Productdetails Bacsac Bacsquare 9:

Materiaal: geotextiel

Kleur: bruin

Inhoud: 330 liter

Lengte: 90cm

Breedte: 90cm

Hoogte: 40cm