Bacsac Hangzak Planten "17 Liter" Geotextiel JA02

Bacsac Hangzak Planten "17 Liter" Geotextiel JA02
Bacsac Hangzak Planten "17 Liter" Geotextiel JA02
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model JA02

Ook beschikbaar in

BACSAC® plantenzak, het trendy alternatief voor de bloempot.

BACSAC® is een bloemen- en plantenzak, draagbaar, opvouwbaar, soepel en verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Een uniek product voor balkon, terras en natuurlijk de tuin. Het verplaatsen of vervoeren van planten en ander groen is met de BACSAC® een fluitje van een cent, veel lichter dan bv een plantenbak of grote bloempot.

BACSAC® is gemaakt van geweven (buitenkant) en geperst (binnenkant) ‘geotextil fabric’, 100% recyclebaar en behoudt de natuurlijke balans tussen lucht, aarde en water. BACSAC® is vorst en uv-bestendig en past in iedere omgeving. Plantenzakken zijn makkelijk op te bergen en nemen in tegenstelling tot een bloempot weinig ruimte in beslag. Kortom met BACSAC® heb je natuur in een tas.

De Jardiniere Accroché 17 liter is een hangzak voor planten, die bestaat uit twee plantvakken naast elkaar. De plantenzak met zomerbloeiers of winterharde planten is leuk om aan de reling van het balkon op te hangen. 

 

Productdetails Plantenzak Jardiniere Accroché 17 Liter:

Materiaal: geotextiel 

Kleur: bruin

Inhoud: 17 liter

Lengte: 60cm

Hoogte: 30cm

Diepte: 10cm