Cobb "Premier" Gasbarbecue RVS 701357

Cobb "Premier" Gasbarbecue RVS 701357
Cobb "Premier" Gasbarbecue RVS 701357
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 701357

De Cobb "Premier" Gasbarbecue onderscheidt zich niet alleen door de vorm maar ook door de volgende eigenschappen: Automatische ontsteking, geen hinderlijke rook, uren lang barbecueplezier en gezond eten omdat het vet opgevangen wordt in de RVS kom!

Veilig koken. Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam.

Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbare barbecue waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

Door een eenvoudige automatische ontsteking is de Cobb Premier Gas gelijk klaar voor gebruik. De Cobb Premier Gas werkt op een gasbusje. Met een adapter is de Cobb Premier Gas om te bouwen voor gebruik van een grote gasfles. De Cobb wordt geleverd met een standaard basisplaat met Teflon® coating.

Alle Cobb accessoires die geschikt zijn voor de Cobb Pro en Premier kunnen ook op de Cobb Premier Gas gebruikt worden. Hierdoor kunt u de mogelijkheden van uw Cobb Premier Gas verder uitbreiden.

De kenmerken van de Cobb Premier Gas voor u op een rijtje:

Veilig:

de mantel wordt aan de buitenzijde niet heet. De Cobb staat stabiel op kunststof pootjes

Veelzijdig:

door gebruik te maken van de optionele accessoirelijn van de Cobb Pro/ Premier kunt u grillen, bakken, braden, wokken en roken met de Cobb

Snel:

met een druk op de knop is de Cobb Premier Gas klaar voor gebruik

Overal te gebruiken:

de Cobb kan op ieder oppervlak neergezet worden

Alle onderdelen, behalve de mantel, kunnen in de vaatwasser

Productdetails:

Grilloppervlak: Ø 30 cm

Totale hoogte: 40 cm

Hoogte zonder deksel: 20.5 cm

Gewicht: 4.5 kg