Hanglamp Kraftpapier "Yucatan" Yucatan

Hanglamp Kraftpapier "Yucatan"  Yucatan
Hanglamp Kraftpapier "Yucatan"  Yucatan Hanglamp Kraftpapier "Yucatan"  Yucatan
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Yucatan

Zeer bijzondere hanglamp gemaakt van gevouwen kraftpapier. Kraftpapier is een 100% duurzaam product, wat deze lamp de voor Good & Mojo zo kenmerkende natuurlijke uitstraling geeft. De uitstraling van deze lamp is helemaal van nu door zijn strakke lijnen. Een echte eyecatcher. Verlichting wordt vaak onderschat in het interieur, maar niets kan zoveel sfeer toevoegen als mooie verlichting. Met de lampen van Good & Mojo lukt dat zeker! En wat als deze dan ook nog eens volledig duurzaam en verantwoord zijn!

Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

 

PRODUCTDETAILS GOOD & MOJO LAMP YUCATAN:

Materiaal: kraftpapier

Kleuren: naturel

Afmeting: Yucatan H22 - doorsnee 31,5 cm / hoogte 23 cm

Fitting & Wattage: E27- max. 25w

Bijzonderheden: wordt geleverd met zwart/wit textieldraad, exclusief gloeilamp

De lampen van Good & Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good & Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want voor iedere Good & Mojo lamp die je aanschaft, wordt 1 solar lamp gedoneerd aan de WakaWaka foundation. Zij voorzien mensen in humanitaire noodsituaties van een solarlamp die hen een duurzame en veilige vorm van verlichting biedt. Dus Buy light, Give light' met Good & Mojo.