Bistroset

Met de bistroset metaal, bestaande uit 2 bistrostoelen en een bistrotafel rond, de metalen tuinbank of bistrobank en de lattenbank tuin kan je al snel buiten genieten van de eerste zonnestralen. De balkonset en tuinbank of bistrobank staan niet alleen mooi en decoratief, je kan er ook zeker een volledige tuinset van maken als je de bistroset met het metalen tuinbankje combineert. Maak het geheel af met een bijpassend bistrokussen of tuinbank kussen! De bistro meubels zijn inklapbaar en dus gemakkelijk te verplaatsen en ook op te bergen. De lattenbank tuin is met z'n strakke lijnen en moderne look ook een echte eyecatcher in je tuin, op je terras of balkon. De lattenbank tuinbank heeft iets weg van een parkbank, mooi en super stijlvol. Dit bankje kan zowel buiten als binnen neergezet worden.

Bistroset Metaal Wit

Bistroset Metaal Wit

RDCH01

€ 149,00
Bistroset Metaal Zwart

Bistroset Metaal Zwart

RDCN02

€ 149,00
Metalen Tuinbank Groen

Metalen Tuinbank Groen

BEGG02

€ 149,00
Metalen Tuinbank Wit

Metalen Tuinbank Wit

BECH02

€ 149,00
Lattenbank Tuin Groen

Lattenbank Tuin Groen

BEFG01

€ 239,00
Lattenbank Tuin Zwart

Lattenbank Tuin Zwart

BECN01

€ 239,00
Bistrostoel Kussen Antraciet Grijs Gestreept

Bistrostoel Kussen Antraciet Grijs Gestreept

SPCA01

€ 19,95
Bistrostoel Kussen Latte Gestreept

Bistrostoel Kussen Latte Gestreept

SPLS01

€ 19,95
Bistrostoel Kussen Grijs Gestreept

Bistrostoel Kussen Grijs Gestreept

SPEG01

€ 19,95
Bistro Bankkussen Wit Gestreept

Bistro Bankkussen Wit Gestreept

SPOS02

€ 34,95
Bistrostoel Kussen Wit Gestreept

Bistrostoel Kussen Wit Gestreept

SPOS01

€ 19,95
Tijdelijk uitverkocht

Bistroset

Creëer een gezellige en knusse zitplek in je tuin, op je terras of balkon met deze bistroset metaal en/of een metalen tuinbank, nieuwe stijl! Want voor een bistroset 2 personen of een bistrobank is altijd wel een plekje over en bovenal is zo'n tuinsetje of metalen bankje duurzaam, tijdloos en ten allen tijden stijlvol. Bistro meubels gaan al zo lang mee, worden steeds weer vernieuwd en in een modern jasje gestoken en het blijven goede, degelijke tuinsets of balkonsets.

Zowel de metalen 60 cm bistro set, bestaande uit 2 bistro stoelen en een bistrotafel rond, als de metalen tuinbank is inklapbaar en dus gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen in de winter bijvoorbeeld. De balkonset en het tuinbankje of balkonbankje hebben een vintage look en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je favoriet van neutrale, natuurlijke tinten bekijk dan zeker de bistroset metaal in krijtwit, groen, donkergrijs en zwart. Ook leuk om met elkaar te combineren is de bistroset en de metalen tuinbank of bistrobank in krijtwit en/of groen, dan heb je direct een compleet bistrozitje!

Houd je wel van wat meer kleur, bekijk dan de bistroset of balkonset in lemon geel, watermeloen rood en loofgroen. De bistroset metaal en de metalen tuinbank zijn beiden gemaakt van duurzaam gepoedercoat staal, waardoor zowel de tuinset, barset als de tuinbank weersbestendig zijn. Het lichtgewicht materiaal en de hoge rugleuning bieden ondersteuning en comfort terwijl je geniet van je ontbijt, lunch of diner tijdens een heerlijke zomerdag. 

Voor meer zitcomfort zijn er, zowel voor de bistroset als voor de metalen tuinbank, ook bijpassende zitkussens of bistrokussens en een tuinbank kussen of bistro bankkussen verkrijgbaar. Bij de bistrokussens is er keus uit verschillende kleuren die met elke kleur bistroset, balkonset of barset goed te combineren zijn.

Naast de metalen tuinbank is er ook een lattenbank tuin of lattenbank tuinbank. Deze lattenbank doet ook wel denken aan een parkbank, het bankje oogt modern en strak, is tevens gemaakt van gepoedercoat staal en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De lattenbank tuin is zowel buiten als binnen te gebruiken.

Het is aan te raden, indien je de bistro meubels gedurende lange perioden buiten wilt laten staan, deze af te dekken en tijdens de wintermaanden geheel binnen op te bergen. Uiteraard kan je de bistroset 2 personen en de bistrobank tijdens de wintermaanden ook gebruiken voor in de serre, onder de veranda of in de blokhut.