EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM

EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM
EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Ecofurn Lattenbank 120 CM

Nordic Design 100% From Nature! Ecologisch verantwoorde producten met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn Finland is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze stoere EcoFurn lattenbank is gemaakt van duurzaam hout uit de bossen van Finland. De EcoFurn bank wordt geleverd als een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje). 

De verschillende houtsoorten die gebruikt zijn:

  • Dennenhout - multifunctioneel Scandinavisch houtsoort. De natuurlijke, unieke patronen van het dennenhout blijven vaag zichtbaar door de transparante olie-afwerking. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.
  • Essenhout - weelderig, duurzaam hout. Heeft door zijn vlamtekening een breed kleurbereik en is hierdoor een zeer aantrekkelijke optie. De hardheid en duurzaamheid van het houtmateriaal maken veel gebruik mogelijk. Het is tevens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik, denk hierbij aan restaurants, hotels, hutten en meer.
  • Larikshout - echte Siberische lariks, een uniek materiaal voor gebruik het hele jaar door. Heeft geen olie nodig, wordt na verloop van tijd van nature grijs wanneer hij buiten wordt gehouden. Als je niet wilt wachten of zelf de kleur wilt veranderen, behandel het hout dan met gekleurde olie. Uitstekende weersbestendigheid en weerstand tegen vocht uit de grond - geïmpregneerd door de natuur.
  • Berkenhout - de nationale boom van Finland, strakke Scandinavische schoonheid, onversierd oppervlak, straalt rust uit, terwijl het harde hart van berkenhout klaar is om te worden uitgedaagd, binnen of buiten. Jij kiest.

 

De EcoFurn lattenbank of EcoFurn bank gaat perfect samen met EcoFurn stoel met kussen en de EcoFurn Lilli hocker. Speciaal voor buitengebruik en ook zeker voor gebruik binnenshuis als bijzettafel, bloementafel of als slaapkamer bank of badkamer bankje. Daarnaast kan je ook gewoon heerlijk op je Ecofurn lattenbank zitten!

 

Productdetails Ecofurn Lattenbank 120 CM:

Materiaal: dennenhout, essenhout, larikshout, berkenhout / henneptouw

Kleuren: zwart, grijs en bruin geolied

Gebruik: binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket

Nordic Design 100% From Nature! Geïnspireerd door de prachtige natuur in Finland - de duizenden meren, de uitgestrekte bossen, de unieke rust - combineert EcoFurn al tientallen jaren ervaring in houtambacht met fris Scandinavisch design. EcoFurn maakt producten die mooi zijn voor het oog, maar ook duurzaam en klimaatvriendelijk. EcoFurn vervaardigt ecologische meubelen uit massief hout. Er zijn vier kenmerken die alle producten met elkaar verbinden: ze zijn aantrekkelijk, duurzaam, fixeerbaar en recyclebaar. Je kunt met de ecologische meubels van EcoFurn beginnen aan je duurzame inrichting!