EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM

EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM
EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM
€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Ecofurn Lattenbank 120 CM
Beschikbaarheid TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Nordic Design 100% From Nature! Ecologisch verantwoorde producten met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze stoere EcoFurn lattenbank is gemaakt van duurzaam dennenhout uit de bossen van Finland. De EcoFurn bank wordt geleverd als een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje). De lattenbank is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, wit en bruin gebeitst dennenhout.

De EcoFurn stoel geeft je een onvergetelijke zitervaring in twee verschillende posities, rechtop- bij het lezen van een boek en achterover leunend- voor een stukje volledige ontspanning. Door de montage van slechts het henneptouw is de stoel erg flexibel zowel voor de gebruiker als voor de ondergrond waarop de stoel staat, deze hoeft niet geheel strak of recht te zijn. De stoel is opvouwbaar waardoor deze ook goed op te bergen is. 

 

Productdetails Ecofurn Lattenbank 120 CM:

Materiaal: gebeitst dennenhout en henneptouw

Kleuren: zwart, grijs, wit en bruin

Gebruik: binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket