EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli

EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli
EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli
€ 84,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Lilli
Beschikbaarheid TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Nordic Design 100% From Nature! Ecologisch verantwoorde producten met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze stoere EcoFurn bijzettafel / voetenbanje "Lilli"is gemaakt van duurzaam hout uit de bossen van Finland. De EcoFurn footrest "Lilli" wordt geleverd als een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje).

De EcoFurn stoel geeft je een onvergetelijke zitervaring in twee verschillende posities, rechtop- bij het lezen van een boek en achterover leunend- voor een stukje volledige ontspanning. Door de montage van slechts het henneptouw is de stoel erg flexibel zowel voor de gebruiker als voor de ondergrond waarop de stoel staat, deze hoeft niet geheel strak of recht te zijn. De stoel is opvouwbaar waardoor deze ook goed op te bergen is. 

 

Productdetails Bijzettafel Lilli:

Materiaal: diverse houtsoorten en henneptouw

Kleuren: zwart, wit, bruin, grijs

Gebruik: afhankelijk van houtsoort binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket