Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Ligbed ETGF5076

Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Ligbed ETGF5076
Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Ligbed ETGF5076 Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Ligbed ETGF5076
€ 49,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ETGF5076
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Beschermhoes voor je ligbed tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De ligbedhoes ETGF5076 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal en geschikt voor ligbedden met een afmeting van 210x75x35cm. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails SFS ETGF5076 Beschermhoes Voor Ligbed:

Materiaal: SFS 3-lagen textiel, ademend membraam

Lengte: 210cm

Breedte/ diepte: 75cm

Hoogte: 35cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.