Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Loungeset 300 x 400 x 70 CM ETGF5106

Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Loungeset 300 x 400 x 70 CM ETGF5106
Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Loungeset 300 x 400 x 70 CM ETGF5106 Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Loungeset 300 x 400 x 70 CM ETGF5106
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model ETGF5106

Ook beschikbaar in

De optimale bescherming van je loungeset tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De beschermhoes ETGF5106 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal en geschikt om grote loungesets af te dekken zodra het weer omslaat en de regen en kou komen. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails SFS ETGF5106 Beschermhoes Voor Loungeset:

Materiaal: SFS 3-lagen textiel, ademend membraam

Lengte: 300 cm

Breedte/ diepte 400 cm

Hoogte: 70 cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.