Eurotrail SFS Tuinsethoes Rond 260 CM ETGF5231

Eurotrail SFS Tuinsethoes Rond 260 CM  ETGF5231
Eurotrail SFS Tuinsethoes Rond 260 CM  ETGF5231 Eurotrail SFS Tuinsethoes Rond 260 CM  ETGF5231
€ 113,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ETGF5231
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

De optimale bescherming voor je tuinset tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De tuinmeubelhoes ETGF5231 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal en geschikt voor een ronde tuinset met een doorsnee van 260cm x 100cm hoog. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails SFS ETGF5231 Tuinsethoes Rond 260 CM:

Materiaal: SFS 3-lagen textiel, ademend membraam

Doorsnee: 260cm

Hoogte: 100cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.