Picknicktafel

Een tikkeltje Deens design hebben deze picknicktafels en biertafels wel! Daarnaast zijn de tafels handig om met veel vrienden en familie gezellig buiten te eten oftewel picknicken. Deze tuinsets passen bovendien in elke soort tuin. Naast het speelse design creëert een picknicktafel ook ruimte voor andere mooie tuinmeubelen.

Picknicktafel

Ben je op zoek naar een leuke tuinbank en eettafel? Wat dacht je van een picknicktafel, tuinbankje en tuintafel in één, er kunnen veel mensen tegelijk aan zitten en doordat je alles bij elkaar hebt, houdt je voldoende ruimte over in je tuin voor andere tuinmeubelen.

Picknicktafels zijn weer helemaal terug van weggeweest, stoer, praktisch en je hebt er jarenlang plezier van. Het organiseren van een grote picknick in je tuin is des te makkelijker als er al een robuuste picknickbank met picknicktafel staat. Niet alleen handig voor een familie picknick maar ook voor de kinderen tijdens een kinderfeestje om gezellig taart te eten en te knutselen. Ook met een kleine tuin, terras of balkon kan je genieten van een gezellige maaltijd aan een picknicktafel, genietend van de laatste avondzon. Naast een picknicktafel kan je ook kiezen voor een biertafel. Het voordeel van een biertafel met banken is dat deze gemakkelijk in te klappen en op te bergen zijn tijdens de wintermaanden. Uiteraard is een biertafel ook los als hippe tuintafel te gebruiken, een paar leuke gekleurde stoeltjes ernaast en je creëert al snel een retro look in je tuin.

Of je nu kiest voor een ronde picknicktafel, een houten picknicktafel, een picknicktafel inklapbaar, een biertafel, bierbank of biertafel met banken, een speciale kinderpicknicktafel of kinder picknickbank, de picknicktafel is in diverse maten, stijlen en materiaalsoorten verkrijgbaar.