Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning 18534-1

Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning 18534-1
Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning 18534-1 Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning 18534-1 Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning 18534-1 Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning 18534-1
€ 529,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 18534-1
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 18-25 werkdagen

Ook beschikbaar in

Een groot gezin of gewoon vaak familie en/of vrienden over de vloer? Met deze picknicktafel voor 8 personen kom je nooit plek te kort. De vierkante picknicktafel met rugleuning is de perfecte tuinset om lekker lang aan te tafelen. Door zijn vorm en de rugleuning aan de picknickbank is het comfort van deze picknickset optimaal, je kan iedereen aan tafel goed zien, er heerlijk mee kletsen en de rugleuningen van de tuinbanken geven je net die ondersteuning welke lang tafelen comfortabel maakt. 

De houten picknicktafel vierkant staat niet alleen mooi in de tuin, ook op het terras is het een mooie tuinset die gezien mag worden. En wat dacht je van de steiger of vlonder aan het water? De picknickset is ook perfect in te zetten tijdens een grote barbecue of kinderfeestje. Want door z'n toch ietwat robuuste vormen kan deze tuinset wel tegen een stootje!

 

Productdetails Vierkante Picknicktafel Met Rugleuning:

Materiaal: geïmpregneerd naaldhout FSC Mix 70%

Kleur: naturel

Totale afmetingen (buitenkant): lengte 237 cm x breedte 237 cm x hoogte 72 cm

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voorgemonteerd, zelf in elkaar zetten.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.