Tuinwerktafel Met lades Moreton SUWO01

€ 369,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Het wordt nu nog eenvoudiger je tuin of terras georganiseerd en opgeruimd te houden met deze tuinwerktafel met lades Moreton! De tuinwerktafel zwart of houten tuinwerkbank heeft drie niveaus met drie grote lades welke ontworpen zijn om een groot aantal tuinartikelen netjes in te bewaren.

Met deze tuinwerktafel met zinken blad zet je bijvoorbeeld de planten of stekjes klaar voor het verpotten of je vervoert de vers geplukte groenten en het fruit uit de tuin rechtstreeks naar de keuken in één van de uitneembare lades. Elke lade heeft twee handige handgrepen waardoor de lades gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Maak het tuinieren nog completer en gemakkelijker, plaats naast deze ladekast voor buiten ook de oppottafel met zinken blad uit dezelfde Moreton-serie. Op deze manier heb je echt alles bij de hand en heb je voldoende werkruimte en opbergplek voor al het kleine tuingereedschap en tuinaccesoires. Haal het beste uit het tuinieren!

De tuinwerktafel met lades maakt, samen met de oppottafel met zinken blad, deel uit van de Moreton-serie. Leuk is dus om de verschillende opbergers met elkaar te combineren zodat je één bepaalde stijl krijgt. Bekijk dus ook zeker de zwarte houten opbergkisten Moreton, de houten schoenenkast buiten Moreton en het haardhout rek buiten Moreton Cross.

Productdetails Tuinwerktafel Met Lades Moreton:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en gegalvaniseerd stalen werkblad
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 91 cm
  • Lengte: 72,5 cm
  • Breedte/diepte: 40 cm
  • Inclusief: 3 uitneembare houten kratten 
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De tuinwerktafel met lades wordt gemonteerd aangeleverd. Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden de ladekast buiten op een beschutte plek neer te zetten. De houten tuinwerkbank kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.