Valhal Outdoor "Gietijzeren Braadpan" OL0045

Valhal Outdoor "Gietijzeren Braadpan" OL0045
Valhal Outdoor "Gietijzeren Braadpan" OL0045 Valhal Outdoor "Gietijzeren Braadpan" OL0045 Valhal Outdoor "Gietijzeren Braadpan" OL0045
€ 84,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model OL0045
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar in

Voor het stoven, braden of sudderen van een lekker gerecht gebruik je natuurlijk een gietijzeren braadpan; ideaal voor een perfect braadresultaat! Maak jezelf, familie of je bezoek blij met een overheerlijke stoofmaaltijd.

Een Dutch Oven is een geweldige gietijzeren pan om heerlijke soepen en stoofpotten in te maken. Binnen in de keuken, of - nog leuker - buiten op het kampvuur. Je plaatst deze stoere kampvuur pan simpelweg bovenop de kolen of briketten en maak er allerei soorten gerechten in klaar. Door de drie pootjes, zal het vuur niet verstikken en wordt de Dutch Oven lekker heet. Het deksel heeft een opstaande rand, zodat er ook kolen of briketten boven op gelegd kunnen worden. Hierdoor wordt het een soort oven waarin je ook prima kunt bakken; brood, pizza of taart. De Dutch Oven behoort tot de serie 'kookattributen met het eeuwige leven', een fijne pan waar je eindeloos plezier van kunt hebben.

De Valhal Outdoor Dutch Ovens braadpan is behandeld met “foodproof” olie. Het is verstandig om de braadpan voor gebruik in te branden.

Productdetails:

Materiaal: gietijzer

Bijzonderheden: schoonmaken met heet water en een borstel, gebruik geen zeep, sop of vaatwasser.

Onderhoud: na gebruik de braadpan invetten om hem mooi te houden. 

Dutch Ovens Braadpan Ø 50cm - gewicht 9,9kg - h. 9cm - geen pootjes - vlakke bodem - foodproof

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten