Zitbal Vilt VLUV VELT

Zitbal Vilt VLUV VELT
Zitbal Vilt VLUV VELT Zitbal Vilt VLUV VELT Zitbal Vilt VLUV VELT
€ 399,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model VLUV VELT
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

De VLUV VELT collectie brengt zitballen met een mooie en warme merino wollen vilten hoes. De naden zijn dubbel gestikt en zijn van sterk polyester wat een veilig en langdurig gebruik garandeert. De ritsen die gebruikt worden zijn de originele en kwalitatieve YKK ritsen. Het gebruik van een zitbal is zeer ergonomisch en geeft een rechte zithouding. Tevens zijn de VLUV zitballen voorzien van een handvat en een ring aan de onderzijde dat het wegrollen van de bal voorkomt

De VLUV VELT zitbal is beschikbaar in diverse leuke kleurencombinaties; grijs (met rode naad), bruin (met groene naad), beige (met bruine naad) en jeans blauw (met gouden naad). Daarnaast is de fitnessbal in 2 doorsneden te verkrijgen; Ø 60-65 cm bij een lichaamslengte tot 175 cm en Ø70-75 cm bij een lichaamslengte van 175 tot 195 cm.

 

Productdetails VLUV VELT Zitbal: 

Materiaal hoes: 100% 3mm dik merino wolvilt met polyester naad

Materiaal binnenbal: barst-resistent en ftalaatvrij PVC materiaal

Doorsnee: Ø 60-65 cm en Ø 70-75 cm

Hoogte bureau: tussen 68 en 82 cm

Gewicht: 2.5 kg en 3.0 kg

Bijzonderheden: De zitbal kan tot 150 kg lichaamsgewicht houden, wordt geleverd met handleiding en ventiel. Vanaf 1 februari 2019 wordt er een handpomp toegevoegd aan elke zitbal.

VLUV komt met werelds eerst goed zittende en stijlvolle zitballen c.q. fitnessballen. De ballen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, hebben een prima zitcomfort, je kan echt goed rechtop zitten, en een mooi afwerking. Over alle details is nagedacht, zo is er de ronde naar aan de onderkant van de bal die voorkomt dat de bal wegrolt, met het handvat is de bal gemakkelijk te verplaatsen. Op deze manier is de bal niet alleen in en rond huis te gebruiken maar ook op kantoor als ergonomische bureastoel en wat dacht je van op school, als flexibele stoel voor de kinderen in de klas.