Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos

Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos
Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet "Galapagos" Galapagos
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Galapagos

Vernoemd naar de vulkanische eilanden in Ecuador is deze stoere, industriële hanglamp of hanglamp antraciet Galapagos. Vervaardigd van vulkanisch gesteente maakt deze hanglamp industrieel, erg bijzonder en eigentijds. De hanglamp past perfect binnen een industriële inrichting of moderne woonstijl. Maar vergis je niet want het vulkanische gesteente oogt ook warm en kan binnen veel woonstijlen een hoop gezelligheid brengen, boven de eettafel of in de woonkamer, boven de salontafel of bijzettafel. 

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en bijzonder!

De vulkaanstenen hanglamp antraciet van Good&Mojo is verkrijgbaar in een Small en een Large variant. Beiden maten hanglampen zijn ook goed te mixen boven de eettafel bijvoorbeeld. Dit maakt het geheel speels, spannend en anders!

 

Productdetails Vulkaanstenen Hanglamp Antraciet Galapagos:

Materiaal: vulkaansteen

Kleur: antraciet grijs

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: 250 cm zwart/ textiel, rozet doorsnee 12 cm x h3 cm

Afmeting Galapagos small: doorsnee 10 cm x hoogte 10 cm 

Afmeting Galapagos large: doorsnee 10 cm x hoogte 15 cm 

Bijzonderheden: de vulkaanstenen hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!