Vuurkorf "Fire Walk With Me" Cortenstaal FWWM

Vuurkorf "Fire Walk With Me" Cortenstaal FWWM
Vuurkorf "Fire Walk With Me" Cortenstaal FWWM Vuurkorf "Fire Walk With Me" Cortenstaal FWWM Vuurkorf "Fire Walk With Me" Cortenstaal FWWM Vuurkorf "Fire Walk With Me" Cortenstaal FWWM
€ 295,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model FWWM
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Het ontwerp van de design vuurkorf is gebaseerd op de vorm en beweging van een spin welke de schoonheid van de natuur creëert en behoudt. Met deze buitenhaard van cortenstaal kan je genieten van een knapperend houtvuur in de tuin en wanneer je hem niet gebruikt, klap je de Fire Walk With Me terrashaard eenvoudig op en hang het als tweedimensionale object aan de muur. Deze stoere vuurkorf bestaat uit 6 ondelen en kan zonder gereedschap in 1 minuut worden gemonteerd en gedemonteerd. Het ontwerp is van de hand van Nik Baeyens, een ontwerper uit Antwerpen. De vuurkorf is op basis van "no srew-no glue" techniek bedacht. De terrashaard is vervaardigd uit COR-TEN staal, dat snel oxideert, waardoor er een beschermlaag ontstaat die er voor zorgt dat de vuurkorf niet kan doorroesten en is daarmee onverwoestbaar. De vuurkorf Fire Walk With Me wordt in onverweerde staat geleverd.

Perfect voor op het terras of in de tuin om tijdens de avonden extra sfeer te creëren. Geniet van het vlammenspel en de warmte!

 

PRODUCTDETAILS VUURKORF FIRE WALK WITH ME :

Materiaal: cortenstaal

Kleur: bruin 

Small: doorsnee 70 cm - hoogte 45 cm

Large: doorsnee 70 cm - hoogte 85 cm

Bijzonderheden: De vuurkorf kan gemonteerd en gedemonteerd worden zonder gereedschap.