Wandrek Ladder Hout Hambledon FUOA60

€ 429,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze wandrek ladder hout Hambledon is een nuttige opberger voor naast je bureau, in je werkkamer of in de woonkamer. Door het mooie eikenhout en het open design oogt de ladder sfeervol en luchtig en je kan er toch aardig wat in kwijt. Want ten opzichte van de decoratie ladder eikenhout (FUOA02) uit dezelfde serie Hambledon, heeft deze wandrek ladder minder planken (5 stuks) maar er zit meer ruimte tussen de planken waardoor je op de onderste twee planken een standaard A4-map gemakkelijk kwijt kunt. Dit ladderrek hout kan dus ook goed gebruikt worden als boekenrek ladder of boekenkast ladder. 

Elke plankladder is gemaakt van onbewerkt eikenhout uit duurzame bronnen en is individueel met de hand gemaakt, waardoor kleine variaties in kleur, nerf en textuur mogelijk zijn. Dit maakt dat het ladderrek uniek is in z'n soort is en geen enkel exemplaar hetzelfde zal zijn. 

Productdetails Wandrek Ladder Hout Hambledon:

 • Materiaal: onbewerkt eiken
 • Hoogte: 178 cm
 • Breedte: 48 cm
 • Diepte: 35 cm
 • Hoogte en diepte van elke plank, 1: bovenste plank tot 5: onderste plank:
  1: D10.5cm
  2: H32cm x D15.5cm
  3: H36.5cm x D20.5cm
  4: H37 x D27cm
  5: H37 x D32.5cm
 • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis. Omdat elke plankladder van met de hand is gemaakt kunnen er variaties zijn in kleur, nerf en textuur. De wandrek ladder wordt geleverd inclusief stoffen strips om aan de muur te bevestigen. De wandladder is niet behandeld en kan daarom worden geverfd of gebeitst. Let op; dit artikel is onbewerkt gelaten en niet getest voor gebruik in badkamers. We raden je aan om voor aankoop advies in te winnen over de behandeling van het materiaal als je het in een badkamer wilt gaan gebruiken.