-45%
Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK
Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK

Wijnkast Zwart Hout Notgrove NGWB01 - KLEINE BESCHADIGING - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK

€ 449,00 € 249,00
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze wijnkast zwart hout Notgrove is een mooie combinatie van een wijnrek voor het opbergen van 15 flessen wijn en een bijzettafel voor in de keuken of woonkamer bijvoorbeeld. Er zit een handige la in de opbergkast waarin je nog het een ander kan opbergen zoals bestek, servetten, onderzetters, en zelfs een kurkentrekker en/of flesopener, om alles maar bij de hand te hebben! Het beukenhouten blad is handig als verlenging van je aanrecht. Je kan er je groenten, fruit en aardappels aan snijden, uiteraard wel op een aparte snijplank. Daarnaast is de tafel ook als bijzettafel keuken te gebruiken om je kruiden, messenblok en eventueel koffiezetapparaat op neer te zetten. 

De wijnkast of wijnrek 15 flessen is naast het functionele aspect ook gewoon een trendy accessoire voor in huis. Door het gebruik van hout past deze wijnkast in veel verschillende woonstijlen thuis!

Productdetails Wijnkast Zwart Hout Notgrove:

  • Materiaal: het frame is van sparrenhout, het blad is van beukenhout (niet behandeld of gelakt)
  • Kleur: naturel & zwart
  • Lengte: 66 cm
  • Breedte/diepte: 40 cm
  • Hoogte: 91 cm
  • Bovenblad: MET KLEINE BESCHADIGING - ZIE FOTO'S - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK! 

Bijzonderheden: volledig geassembleerd. Het beukenhout van het blad is niet behandeld of gelakt. Alleen voor gebruik binnenshuis. Het wijnrek biedt plek voor 15 flessen wijn.