Tijdelijk uitverkocht
Badkamerlamp Messing Faraday 93854
Badkamerlamp Messing Faraday 93854 Badkamerlamp Messing Faraday 93854 Badkamerlamp Messing Faraday 93854 Badkamerlamp Messing Faraday 93854 Badkamerlamp Messing Faraday 93854

Badkamerlamp Messing Faraday 93854

€ 119,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Maak uw bestelling compleet

Omschrijving

Deze badkamerlamp messing Faraday is de finishing touch op je badkamerinrichting! De badkamerlamp glas is super elegant, een tikkeltje chique, en is de perfecte badkamerlamp voor naast je spiegel. De kap van de badkamerlamp is verstelbaar of richtbaar om zo het licht in de gewenste richting te kunnen laten schijnen. Daarnaast is de badkamerlamp wand gemakkelijk aan/uit te schakelen via de trekkoordschakelaar.

De badkamerlamp Faraday met z'n heldere glazen kap is niet alleen stijlvol in de badkamer als spiegellamp badkamer, het is ook een perfecte wandlamp voor toilet of als wandlamp voor in de hal. De badkamerlamp Faraday is ook in een chroom uitvoering te verkrijgen.

Productdetails Badkamerlamp Messing Faraday:

  • Materiaal: vermessingd metaal
  • Kleur: messing
  • Hoogte: min. 15 cm - max. 33 cm
  • Uitsprong lamp: min. 15 cm - max. 35 cm
  • Doorsnee glazen kap: Ø 15 cm
  • Beschermklasse: klasse 1, het armatuur is voorzien van aarding
  • Gebruik: IP44 voor veilig gebruik in de badkamer zone 2 (zone 2 is de zone wat met een straal van 60 cm om het bad, de douche of de kranen loopt). Alléén bij het gebruik in combinatie met een 30MA aardlekschakelaar is de badkamerlamp eventueel ook in zone 1 te gebruiken (zone 1 is direct boven de douchebak of bad tot 2,6 meter hoogte).
  • Fitting & Wattage: G9 / LED (max. 3W LED G9)

Bijzonderheden: De kap van de badkamerlamp is verstelbaar. De wandlamp is gemakkelijk aan/uit te schakelen via de trekkoordschakelaar.  De Led gloeilamp is niet inbegrepen.