Hanglamp Grijs Hout "Borobudur" Borobudur

Hanglamp Grijs Hout "Borobudur" Borobudur
Hanglamp Grijs Hout "Borobudur" Borobudur Hanglamp Grijs Hout "Borobudur" Borobudur Hanglamp Grijs Hout "Borobudur" Borobudur Hanglamp Grijs Hout "Borobudur" Borobudur
€ 179,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Borobudur
Beschikbaarheid PRE-ORDER, leverbaar vanaf begin januari 2020

Met z'n zachte kleur en ronde vorm past deze hanglamp grijs hout Borobudur van Good&Mojo zich geheel aan, aan zijn omgeving. De hanglamp rond is dus ideaal om binnen verschillende woonstijlen op te hangen. Mooi in z'n eentje, maar ook meerdere hanglampen boven de eettafel of in de hal bijvoorbeeld, maken de warmte en gezelligheid in de ruimte compleet. De hanglamp is vervaardig van gerecycled papier wat de lichtgrijze look aan de buitenkant geeft en van houtsnippers aan de binnenkant waardoor de hanglamp van binnen een warme bruine kleur heeft. Deze duurzame hanglamp is stijlvol en eigentijds en binnen meerdere ruimtes in huis op te hangen.

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglamp extra mooi en bijzonder!

 

Productdetails Hanglamp Grijs Hout Borobudur:

Materiaal: gerecycled papier en houtsnippers

Kleur: lichtgrijs (buitenkant) en bruin (binnenkant)

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer: 200 cm zwart/ textiel, rozet doorsnee 12 cm x h3 cm

Afmeting: doorsnee 40 cm x hoogte  40 cm

Bijzonderheden: de hanglamp grijs hout wordt geleverd exclusief lichtbron