Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet "Galapagos" Galapagos T

Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet "Galapagos" Galapagos T
Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet "Galapagos" Galapagos T Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet "Galapagos" Galapagos T Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet "Galapagos" Galapagos T Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet "Galapagos" Galapagos T
€ 85,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Galapagos T
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Deze industriële tafellamp in antraciet grijs Galapagos is onderdeel van een serie binnenlampen van Good&Mojo. De tafellamp van vulkaansteen is vernoemd naar de vulkanische eilanden in Ecuador, de Galapagos. De tafellamp is bijzonder, eigentijds en super stijlvol binnen meerdere verschillende woonstijlen. Juist het contrast wat deze tafellamp kan brengen maakt een interieur spannend en speels en hierdoor verveelt het nooit! Door z'n natuurlijke look en karakter is deze tafellamp ook zeker tijdloos te noemen. Je kan de tafellamp van tijd tot tijd eens een andere plek in huis geven, hierdoor blijft de tafellamp altijd eigentijds. Zet de tafellamp ook eens in je slaapkamer bijvoorbeeld, als tafellamp voor op je nachtkastje of als nachtlamp op je nachtkastje. Want ook hier staat de tafellamp of nachtlamp super mooi, stoer en sfeervol!

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de tafellamp antraciet extra mooi en bijzonder!

De tafellamp vulkaansteen is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen; Small en Large. Daarnaast is de Good&Mojo Galapagos een serie lampen bestaande uit deze tafellampen en hanglampen. Wil je deze stoere, industriële uitstraling verder doorvoeren in je interieur, kijk dan ook eens naar de hanglampen Galapagos!

 

Productdetails Bamboe Vulkaanstenen Tafellamp Antraciet Galapagos:

Materiaal: vulkaansteen

Kleur: antraciet grijs

Fitting & Wattage: E27 40W

Lengte aansluitsnoer:  175 cm zwart textiel met handschakelaar

Afmeting: max. hoogte Galapagos/T10 13,5 cm, Galapagos/T15 20,5 cm, max. doorsnee 10,5 cm

Bijzonderheden: de vulkaanstenen tafellamp wordt geleverd exclusief lichtbronnen

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!