Decoratie

Decoratieve accessoires zijn de finishing touch op je interieur. Decoratie of woondecoratie maakt de sfeer die jij in huis wilt hebben compleet! Denk hierbij aan lantaarns of windlichten voor buiten en binnen, manden, opbergmanden, zeegras manden, draadstaal manden of draadmanden. Maar ook een stukje groen brengt sfeer, gezelligheid en is gezond! Denk hierbij aan een hangende bloempot of plantenpot waar je leuke planten of bloemen in kan doen maar eventueel ook op kan hangen met kruiden in je keuken. Aparte kruidenpotten in je keuken zijn uiteraard ook echte aankleders en ook nog lekker! Heerlijke sierkussens of woonkussens op je bank of loungestoel mogen uiteraard niet ontbreken. En zoek je een tikkeltje Deens Design en Fair Trade, dan zou ik zeker even een kijkje nemen in onze woondecoratie online!

Decoratie

De finishing touch op je interieur zijn de decoratieve accessoires oftewel decoratie of woondecoratie. Want je kan nog zulke mooie, trendy meubels hebben staan in huis, zonder decoratie ontbreekt de sfeer in je huis. En vaak zijn de decoratieve accessoires niet alleen decoratief, stijlvol, trendy, sommige hebben ook gewoon een functie, zoals een leuke rieten mand met handvat, welke je ook als opberger kan gebruiken. Wij hebben een selectie decoratieve accessoires gemaakt, gebaseerd op de stijl die wij uit willen stralen. Bekende merken zijn onder andere Broste Copenhagen en TAK Design. Een stukje Deens Design en tegelijk Fair Trade!

Lantaarns of windlichten voor buiten en binnen zijn échte sfeermakers in je huis. Binnenverlichting is één maar mooie, sfeervolle, verlichting door middel van een lantaarn glas of een lantaarn metaal, een landelijke lantaarn of een lantaarn bamboe of lantaarn bamboe zwart is toch altijd goed om erbij te hebben. Denk eens aan een mooi windlicht zwart, windlicht bamboe of windlicht bamboe zwart, windlicht messing of windlicht groot voor op de vloer. Voor elke woonstijl is er een lantaarn of windlicht te vinden. En combineren kan uiteraard ook! Vanwege het gebruik van natuurlijke materialen kan je naar wens mixen en matchen. En een lantaarn of windlicht is uiteraard ook mee naar buiten te nemen en te gebruiken, waardoor je een windlicht buiten of lantaarn buiten krijgt.

Naast decoratie kan een accessoire ook een functie hebben. Denk hierbij aan een mand oftewel opbergmand. Deze manden, zeegras manden, draadstaal manden of draadmanden kan je los neerzetten of leuk in een open kast of decoratie ladder met planken, waar ze nog steeds gezien worden. Ook hier kan je qua stijl weer alle kanten op. Er zijn manden van zeegras, zeegras manden met deksel, zeegras mand vierkant, zeegras manden rechthoekig, zeegras mand groot, zeegras mand zwart, zeegras mand handvat, maar ook zee gras manden voor planten! Daarnaast kan je denken aan draadstaal manden of draadmanden, draadstaal manden zwart, draadstaal mand met deksel, draadstaal mand koper, draadstaal mand groot of draadmanden zwart of draadmand zwart, draadmand badkamer, draadmand aan muur, draadmand met deksel, draadmand goud, draadmand rond of ronde draadmanden, metalen draadmanden, etc...

Uiteraard brengt een stukje groen ook de sfeer in je huis, daarnaast zijn planten en bloemen super decoratief en gezond! Wij hebben hier de keus gemaakt voor een hangende bloempot of omgekeerde bloempot. En wat dacht je van leuke kruidenpotten voor op het aanrecht! Hangende bloempot wit of hangende bloempot zwart, kruidenpot keramiek of bloempot terracotta binnen. Creëer je eigen binnentuin met de Sky Planter, Flipped en Cube van Boskke.

Niet weg te denken zijn uiteraard de sierkussens of woonkussens. Een stel stoere woonkussens op je bank brengen sfeer en daarnaast een stuk comfort! Want wat is er lekkerder om 's avonds in je sierkussens bank relaxt en zacht een film of serie te kijken. Hierin heb je ook weer genoeg keus in motieven, kleuren en afmetingen. Denk hierbij aan woonkussens groen, sierkussens 45x45 cm, sierkussens groen of sierkussens grijs, sierkussens blauw of sierkussens roze of luxe sierkussens, woonkussens groot of woonkussens okergeel. Met de sierkussens van TAK Design valt er genoeg te mixen en te matchen naar de sfeer die jij wenst in je huis!