Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Medium SKY-CM-WH-04

Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Medium SKY-CM-WH-04
Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Medium SKY-CM-WH-04 Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Medium SKY-CM-WH-04 Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Medium SKY-CM-WH-04 Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Medium SKY-CM-WH-04
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model SKY-CM-WH-04

Ook beschikbaar in

De Sky Planter van Boskke naar een ontwerp van Patrick Morris zet letterlijk de wereld op z’n kop.

Boskke wil een uitbundige groen omgeving bevorderen, zowel thuis als op kantoor, zonder dat dit ruimte kost. Het unieke watersysteem van de Sky planter geeft geleidelijk water af aan de plant en maakt zo ook in het interieur tuinieren mogelijk. Het innovatieve design bespaart ruimte, water, zuivert de lucht en is goed voor een gezonde leefomgeving! 

De keramische Sky Planter is een handgemaakt product en wordt afgewerkt met een prachtige glazuurlaag. Voorzien van het slimme Slo-flo irrigatie-systeem. Deze Sky Planter is niet voor niets de winnaar van de prestigieuze RED DOT design award in 2011. Levering inclusief plafondhaak en plug echter exclusief ophangkabel. 

De Sky Planter bloempot wordt afgedekt met een speciaal plaatje en hierdoor blijven plant en potgrond netjes in de bloempot hangen. Met de Sky Planter van Boskke hang je je planten en kruiden ondersteboven.

 

Productdetails Boskke Sky Planter Hangende Bloempot Keramiek:

Gebruik: binnen

Kleur: wit 

Hoogte: 19 cm

Doorsnee: 16,5 cm

Gewicht: 1500 gram

Materiaal: keramiek

Bijzonderheden: exclusief ophangkabel