Tijdelijk uitverkocht
Houten Keukentrapje Grijs STWC03 Binnenkort Beschikbaar
Houten Keukentrapje Grijs STWC03 Binnenkort Beschikbaar Houten Keukentrapje Grijs STWC03 Binnenkort Beschikbaar Houten Keukentrapje Grijs STWC03 Binnenkort Beschikbaar Houten Keukentrapje Grijs STWC03 Binnenkort Beschikbaar

Houten Keukentrapje Grijs STWC03 Binnenkort Beschikbaar

€ 159,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Maak uw bestelling compleet

Omschrijving

We hebben allemaal wel eens een zetje nodig om ergens bij te kunnen komen, toch? En het bereiken van die bovenste plank of kast zou toch geen belasting moeten zijn?! Dat is waar dit houten keukentrapje goed van pas komt! Het trapje of krukje is super handig, want het houten keukentrapje in grijs heeft alle pluspunten in huis. Het houten opstapkrukje is stevig, compact en opvouwbaar. Dus heb je het opstapkrukje opvouwbaar even niet nodig dan is die gemakkelijk in te klappen en op te bergen in een kast.

Al is het keukentrapje met 3 treden ook wel erg gemakkelijk om altijd bij de hand hebben, daarnaast is het ook een stijlvolle keukenhulp, badkameraccessoire en een handige accessoire voor in de waskamer, die zeker gezien mag worden. En dan heeft dit houten keukentrapje nog iets extra's, want op het krukje zit je ook prima, dus je hebt zo altijd een extra zitplaats bij de hand!

Productdetails Houten Keukentrapje Grijs:

  • Materiaal: berken multiplex
  • Kleur: charcoal grijs
  • Lengte: 42 cm
  • Breedte/ Diepte: 63 cm (opgevouwen 21 cm)
  • Hoogte: 46,5 cm
  • Gewichtlimiet: maximaal 150 kg

Bijzonderheden: het keukentrapje heeft 3 treden. Het opstapkrukje met handvat wordt volledig geassembleerd geleverd en is plat op te vouwen. Alleen voor gebruik binnenshuis.