JOKJOR | Dutch Design

De Champ kruk is tevens te gebruiken als koeler en als bijzettafel. De kruk is ook goed te combineren met de andere producten van JOKJOR, Sling de hangende plantenbak, Fold de flexibele plantenpot en Gym de touwlamp.

JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart

JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart

Champ Zwart

vanaf € 119,00
JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Groen

JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Groen

Champ Groen

vanaf € 119,00
JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Wit

JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Wit

Champ Wit

vanaf € 119,00

JOKJOR | Dutch Design

JOKJOR is een jong oer-Hollands bedrijf opgericht in 2013 door 2 enthousiaste design liefhebbers. De heren Olav van Lede en Boudewijn Roest hebben inmiddels hun sporen verdiend in de wereld van design en vonden het tijd voor nieuwe en verrassend functionele design producten. Champ is het eerste resultaat van deze samenwerking. Een multifunctioneel design eyecatcher voor binnen en buiten. Dit eerste product van JOKJOR kan gebruikt worden als kruk, bijzettafel, opberger en koeler. De Champ krukken kunnen gestapeld worden en zijn leverbaar in de kleuren; wit, groen en zwart. De top van de Champ kruk is verkrijgbaar in massief walnoot, eikenhout, kurk en een vijftal gekleurde (kunstof) kussens; wit, grijs, geel, rood, roze. 

Hiernaast heeft JOKJOR nog meer innovatieve producten zoals de Sling hangende plantenbak, de Fold flexibele plantenpot en de Gym touwlamp. De Sling plantenbak kan met het bijgeleverde juten touw op elk gewenste hoogte gehangen worden, zowel in de keuken, woonkamer als op kantoor of op het balkon. De Sling is verkijgbaar in de kleuren; zwart, zand en wit. 

De Fold flexibele plantenpot groeit met de plant mee. Het siliconen materiaal kan worden omgevouwen zodat je de grootte van de pot op ieder gewenst moment kan bepalen. De pot is beschikbaar in de kleuren; grijs, terra, arctic en groen.

Met de Gym touwlamp heb je een echte eyecatcher in huis! De lamp is verkrijgbaar in twee lengtematen. Erg stijlvol op te hangen in je woonkamer en badkamer maar ook voor op kantoor en in de hal.