JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart - Eikenhout Champ Zwart

JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart - Eikenhout Champ Zwart
JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart - Eikenhout Champ Zwart JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart - Eikenhout Champ Zwart JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart - Eikenhout Champ Zwart JOKJOR Kruk / bijzettafel "Champ" Antraciet Zwart - Eikenhout Champ Zwart
€ 139,00 € 70,00
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Champ Zwart
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

JOKJOR "Champ" antraciet zwart is leuk, praktisch, visueel en ergonomisch goed doordacht en ontworpen meubelstuk dat een lach en interactie uitlokt. Afhankelijk van de behoefte kan de "Champ" antraciet zwart gebruikt worden als (bijzet)tafeltje, krukje of als opberger. Door de holle dubbelwandige ruimte en een stop onderin kan de kruk ook gebruikt worden als koeler voor meerdere (wijn)flessen. Door het verwijderen van de siliconen stop kan (regen)water makkelijk ontsnappen uit de kruk.

Champ is met al zijn mogelijkheden, kleurstellingen en met een zithoogte van 45 cm ontworpen voor iedereen die hun binnen- en of buitenleven wil verfraaien met een vleugje gemak, comfort en een stukje persoonlijkheid.

JOKJOR "Champ" is er in twee kleuren: groen en antraciet zwart.

Het tafelblad is in eikenhout uitgevoerd.

Creëer je eigen Champ!