Tijdelijk uitverkocht
Houten Bagagerek "Weekend" FLBE01
Houten Bagagerek "Weekend" FLBE01 Houten Bagagerek "Weekend" FLBE01 Houten Bagagerek "Weekend" FLBE01

Houten Bagagerek "Weekend" FLBE01

€ 69,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Dit houten bagagerek Weekend of kofferrek hout is de perfecte aanvulling voor op je slaapkamer, logeerkamer of gastenverblijf! Het opvouwbaar kofferrek of inklapbaar kofferrek heeft een beukenhouten frame en neutrale stoffen banden. Super stijlvol en praktisch en passend binnen veel verschillende interieurs, kan de houten koffer standaard in een lege hoek van de kamer of aan het einde van je bed worden geplaatst om tassen, reistassen en koffers op te leggen. Het houten bagagerek doet denken aan een kamer in een groot hotel in Scandinavische sfeer, waar het bieden van deze koffer opslag tegelijk een mooie accessoire is, ook wel de finishing touch op het interieur! 

Het kofferrek hout is volledig opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen. De kofferstandaard hout kan eventueel ook worden gebruikt als tafelblad, zet er een dienblad op en je hebt een unieke bijzettafel! 

Productdetails Houten Bagagerek Weekend:

  • Materiaal: beukenhout en stoffen banden (creme), anders dan op de vrijstaande foto's.
  • Lengte: 55 cm
  • Breedte/ diepte: 38 cm
  • Hoogte: 50 cm

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis. Het kofferrek hout is opvouwbaar en eenvoudig op te bergen.