Haardhout Mand Rotan BARA25

Haardhout Mand Rotan BARA25
Haardhout Mand Rotan BARA25 Haardhout Mand Rotan BARA25 Haardhout Mand Rotan BARA25 Haardhout Mand Rotan BARA25 Haardhout Mand Rotan BARA25
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model BARA25

Een waar kunstwerk naast je open haard of houtkachel zijn deze mooie en ingewikkeld geweven rotan of rieten manden. De rotan haardhoutmanden (set van 3 stuks) zijn uiteraard het mooist om bij elkaar te zetten, maar ook apart zijn ze erg stijlvol en super handig.

In principe zijn de rieten manden voor het opbergen of opslaan van openhaardhout en/ of aanmaakhout of aanmaakblokjes, uiteraard zijn de rotan manden voor nog veel meer doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het stijlvol opbergen van je plaid of kleed van de bank of tijdschriften en kranten. Ook voor het opbergen van kinderspeelgoed zijn deze manden ideaal. En rotan verveelt nooit, het is tijdloos en past heel goed in verschillende woonstijlen!

 

Productdetails Haardhout Mand Rotan Set van 3 Stuks:

Materiaal: rotan

Kleur: naturel

Afmetingen: Klein: H37 cm x Doorsnee Ø 43 cm / Medium: H45 cm x Doorsnee Ø 55 cm / Groot: H67 cm x Doorsnee Ø 70 cm

Bijzonderheden: betreft een set van 3 rotan manden. Alleen voor gebruik binnenshuis. Omdat dit artikel handgemaakt is, kunnen exacte afmetingen afwijken van de bovenstaande afmetingen. De kleur van het rotan kan variëren als gevolg van de natuurlijke variaties van het materiaal. Vanwege het natuurlijke materiaal mag dit artikel niet nat worden.