Windlicht Metaal Groot Zwart "Boden" 14590882

Windlicht Metaal Groot Zwart "Boden"  14590882
Windlicht Metaal Groot Zwart "Boden"  14590882
€ 109,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 14590882
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Ook beschikbaar in

Het grote windlicht van zwart metaal "Boden" van Broste Copenhagen mag gezien worden in huis. Dit is de grotere versie van het "kleine" windlicht van metaal "Boden" en zeker net zo mooi! Door het opengewerkte raamwerk van de zwarte lantaarn vindt het kaarslicht zijn weg en geeft prachtige, sfeervolle, licht- en warmtestralen af. Het is bijna niet voor te stellen als je de twee windlichten, de kleine en de grote, naast elkaar zet en aansteekt, een donkere hoek is zo opgelicht en komt weer tot leven.

Of combineer het windlicht met andere windlichten en lantaarns, van verschillende materiaalsoorten, en het sfeervolle plaatje is compleet! 

 

Productdetails Windlicht Metaal Groot Zwart Boden:

Materiaal: metaal & glas

Kleur: zwart

Hoogte: 48 cm

Doorsnee: Ø 33,5 cm

Afmetingen glas: 10 x 20 cm

Bijzonderheden: de lantaarn is geschikt voor kaarsen met een doorsnee van Ø 6 cm.

Het merk Broste Copenhagen is meer dan alleen interieurontwerp. Het is een manier van leven! De producten van Broste zijn dan ook ontworpen om een breed scala aan mensen te bereiken.

Broste Copenhagen is één van de toonaangevende interieurmerken van Scandinavië, gevestigd in Kopenhagen en stamt uit 1955. Broste heeft een lange traditie van reizen rond de wereld, altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en materialen.

Met een totaal van twee collecties per jaar omvat Broste Copenhagen een assortiment met meubels, verlichting, decoratieve items zoals kaarsen, lantaarns, windlichten en manden, serviesgoed en huishoudtextiel. 

Het dynamische en creatieve team van Broste Copenhagen werkt voortdurend aan de ontwikkeling van het assortiment, met respect voor de goede balans tussen de Scandinavische traditie en de trends van dit moment. Dit is het kader waarin het interieur een combinatie van moderne uitstraling en klassieke vitaliteit vindt.